Sobre nosaltres

Electrosistemas Bach SA (Electrans) va ser fundada a Barcelona el 1977. Els seus més de 40 anys d’història l’ha portat a ocupar un lloc destacat en el sector de la senyalització ferroviària a nivell mundial, en particular en els camps de la protecció de passos a nivell, els sistemes de senyalització ferroviàries i tramviària i els senyals lluminosos de tecnologia LED.

Des de la seva fundació, Electrans es distingeix per desenvolupar la seva pròpia línia de productes, sempre a l’avantguarda tecnològica, basant el seu negoci en l’adaptació específica a les necessitats de cada client.

“Màxim compromís en cada projecte. La nostra capacitat d’adaptació, la nostra major virtut.”

MISSIÓ

Desenvolupar, fabricar, sistematitzar, subministrar, instal·lar i mantenir productes d'òptima qualitat destinats a les àrees de senyalització, automatització i control ferroviari, garantint un preu competitiu i una excel·lent actitud de servei per satisfer les necessitats de les administracions i indústries de el sector, compromesos amb la sostenibilitat i la cura de l'entorn.

VISIÓ

Electrans aposta per la millora significativa de la seva participació en el mercat gràcies a la seva capacitat d'innovació i de superació contínua, desenvolupant nous productes, adaptant les seves estructures i processos i promovent el desenvolupament del seu personal; tot això, per contribuir a la creació d'infraestructures més sostenibles i respectuoses amb la societat i el medi ambient.

VALORS

Innovació. Solucions pioneres i eficients. Implicació i compromís. Excel·lència, qualitat i fiabilitat. Orientació a client. Flexibilitat i adaptació. Vocació de servei. Treball en equip, cooperació i cultura d'empresa. Sostenibilitat. Social, Econòmica i Ambiental. Diversitat. Inclusió i Igualtat d'oportunitats. Transparència. Ètica i responsabilitat. Proximitat. Empresa familiar, proximitat, confiança mútua i estabilitat.

“La sostenibilitat és un dels principals objectius. La tecnologia dels nostres Sistemes ofereix solucions que els fa més nets i acurats amb el medi ambient.”

El progrés constant de Electrans està motivat pel compromís d’innovació i amb la sostenibilitat, contribuint a l’equilibri entre el creixement econòmic, la cura el medi ambient i el benestar social.

Avui dia, els productes i sistemes desenvolupats per Electrans es troben en servei a tot el món, sent una empresa tecnològica de referència internacional.